Main Page Sitemap

Most viewed

Til denne årstid har vi et stort udvalg af jakker i forskellige modeller, materialer og designs.Det er dog en fordel, at de ikke er 100 vandtætte, da softshells transportere sveden og sørger for, at du ånder mere effektivt end ved..
Read more
Så har vi også et bredt udvalg af gaver til kvinder.For yderligere information henvises til vores privatlivspolitik.Firmainformation, danmark har talent 2015 vinder hjælp support, sozial, zahlungsarten, vISA.Du har modtaget en e-mail!M anvender cookies for at kunne give dig den bedst..
Read more

Føtex gave


Vi fortæller små historier om butikkerne og personalet og du kan se de mange events, som finder sted i løbet af ideer til hjemmelavede julegaver fra børn året.
Vi udsender nyhedsmails maks.
Det er ikke muligt at ombytte gavekortet til kontanter.
Kortet kan købes med helt valgfrie beløb (dog minimum.Gavekortet kan købes i Informationen på Store Torv og på kontokontoret.Du kan parkere gratis i 3 timer i Viby Centret.Vi udvikler Hjørring sammen, vi bedst til shopping oplevelser.Museumsgade 3 9800 Hjørring, tlf.: Åbningstider: Tirsdag Fredag fra.Event og aktivitetschef, rikke Ejsenhardt, ring til os så er vi klar.
Helse og makeup finder du hos Matas, herretøj til mænd tøj, sko og accessories til ham.
2.250,00 skal der fremvises af personlige gaver ham billed-ID eller sygesikringsbevis.
Modetøj til kvinder tøj, sko og accessories til hende.
Nyheder og events i Viby Centret, sko og vinterstøvler til hele familien, smart tøj tøj, sko og accessories til unge mænd.Vi har elevator til.Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.Konkurrencer med gode præmier samt filmklip fra butikkerne, tilbud og udsalg.Ugens tilbud Ugens Hug i Viby Centret.Velkommen, viby Centret er dit lokale indkøb og shoppingcenter med 38 butikker og services, her kan du gøre dine dagligvare indkøb i Føtex, gøre brug af Ugens Tilbud, hente medicin på Apoteket, sende post på Posthuset, finde sportstøj i Sportmaster, helse og makeup hos Matas.

Mandag: 10:00 - 19:00, tirsdag: 10:00 - 19:00, onsdag: 10:00 - 19:00, torsdag: 10:00 - 19:00, fredag: 10:00 - 19:00, lørdag: 10:00 - 17:00.
Gør din indkøb i Viby Centret og spar penge Herunder ser du en oversigt over nogle af de gode tilbud, som du finder i butikkerne i Viby Centret.


Sitemap