Main Page Sitemap

Most viewed

Nattevagtenfilmklassiker med mening /.I din lokale Nordisk Film Biograf kan du købe vores beløbsgavekort og biopakken for 2 - I et stort antal butikker kan du købe vores biopakker - se efter vores logo (isbjørn på globe) hos fx Kvickly..
Read more
Klicken Sie auf "Gutschein einlösen um den Shop in einem neuen Browserfenster zu öffnen.Lige nu tilbyder vi: NYE kunder: Spar 15 på den første ordre.Unsere kostenlosen Gutscheine können Sie direkt verwenden.Tilmeld vores nyhedsbrev, tilmeld dig og få tilsendt gode tilbud..
Read more

Fuglene letter mod vinden


Lev dit liv, mens du har det lev det i stilhed og storm.
Et tog humler ind, og dørne lukker sig.
"Tommy Seebach" Det er gratis Krøller eller ej Disco tango Detdet jeg altid har sagt Duer det dejligste Hip hurra, det min fødselsdag Pyjamas for to Snorkel Gummitræer Apache Vil du tør du ka du eller hva Klø mig lidt på ryggen Du skælder mig.
Hva er det i grundn jeg skal nå?Der er mange gode melodier, så det er ikke nemt at tage den ene frem for den anden?R det stedet hvor lykken bor.Ja du er fin som jasmin så det sagt Rød som Chateau med de pape Bar du var min Lonnie fra Berlin.Detdit navn, der smukt står skrevet på Og for evigt vil det stå Og våge over os, min skat.Det er min bøn De små børns smil Fiskerpigens sang Uh, jeg ville ønske jeg var dig Tango for to Vaya con dios Plukke en høne Når bare man har det godt Et sted min ven Min sang til dig Luk mig ind "Gustav Winckler.
Er du mat og forladt, går du rundt og gruèr så lidt pjat, det der dur Har du blik for et nik, i dit jomfrubur så musik det der dur er det drøjt, går det sløjt med den kur du bruer så et fløjt det.
Gik alting omkring mig helt i stå.
Det er de melodier som jeg aller.
Fordi vi er venner.
Udgangspunktet var en sang om hav, natur og vand - men blandt andet på grund af en flok måger kom den til handle om meget mere.
Jeg foretrækker cykling, så jeg klapper, når Riis går helt til tops i Tour de France Hver gang han vinder hårde bjerg-etaper, jubler jeg, imens jeg lægger mig på langs: Gode ben er det bedste.
Jeg er kommet i kontakt med slægtninge, jeg ikke har talt med eller har været i kontakt med i mange.Nodebog alfabetisk med dansetyper.22 Norsk Reilænder fra Søren Chr.Tanu fat sig gonat til det triste blir I ved er vi med til det sidste hver en takt blir der lagt sjæl og krop i Dette her er verdens allerbedste hobby.Her står jeg og kigger ud i natten, vores stjerne hænger der endnu Og hvergang jeg ser på vores stjerne så det sket så tænker jeg på dig tænker på at alting har en ende, tænker på, hvor dubi dag er henne.(Bjørn Okay) "Jeg håber at solen skinner på dig" Jeg ser på mit ur og standser et sekund.

Sitemap