Main Page Sitemap

Most viewed

EF-domstolen har imidlertid i sagen C-33/93 (Empires Stores Ltd.) fundet, at momsgrundlaget i den konkrete sag skulle opgøres til indkøbsprisen, mens man i sagen C-380/99 (Bertelsmann AG) har fundet, at momsgrundlaget i den konkrete sag udover indkøbsprisen også omfattede forsendelsesomkostninger..
Read more
Så kan du give ham den eksklusive Wilfa kaffekværn til at skabe den perfekte kop kaffe.Find ParkOne modellen ved Dubuy her Cafesæt Til ham der bor i lejlighed med itunes gavekort bog og ide altan eller måske hus med terrasse..
Read more

Gave til mannlig forlover
gave til mannlig forlover

Vi maler et morsomt bilde til den kommende brud! .
Vi lover en god opplevelse.Dette er helt opp til dere selv å velge.Kreativitet og inspirasjon på deres utdrikningslag.Tilbakemeldinger fra mange utdrikningslag i Bergen er at de velger oss nettopp forkæl dem du holder af med gave kort på grunn av kreativitet og masse inspirasjon.En helt spesiell opplevelse, vi hjelper deg som forlover med gave til 25 års fødselsdag en helt spesiell opplevelse for deres utdrikningslag.Mange har vært på jakt etter gode utdrikningslag i Bergen, og tatt turen innom Alvøen Kunst, for så å komme tilbake i ettertid og fortelle om den gode opplevelsen.Smiler endå når eg tenkjer på malestunda me hadde i mitt musikens gave utdrikningslag hjå deg på Alvøen Det er noko magisk ved heile staden der ute og du som kursleiar er berre fabelaktig!
Mange utdrikningslag velger å lage en liten bufe med snitter, kanapeer, kaker.
Omgivelsene i Alvøen er helt perfekte for en kommende brud/ brudgom.
Det blir også tid for å ta bilder, sosialt og prat underveis. .
Mye latter og fnising da vi skulle tegne en ekte aktmodell.
Alle deltagerne maler på et stort lerret som bruden /brudgommen får med seg som en gave. .Med deg som kursleder, med ditt sprudlende og fine vesen, satte prikken over ien Dette kan virkelig anbefales til andre utdrikningslag-komiteer.Alle får utlevert beskyttelsesdrakt og pensler.Ta med forfriskninger, dere kan ta med forfriskninger som dere nyter underveis.Eller bare noe helt enkelt som ships og snacks. .


Sitemap