Main Page Sitemap

Most viewed

Du kan finde meget information om, hvad andre oftest forærer til sølvbrudeparret og få idéer til en sølvbryllup gave, som med garanti vil blive husket.Find alt indenfor den nyeste design og kunst online her.Traditionelt synger eller spiller man altid: I..
Read more
Hvis I er lidt mere frygtløse, kan I prøve Extreme, hvor I med frithængende fødder bliver kastet rundt i alle retninger, da I både kører sidelæns og på hovedet.Dyrehavsbakken, dyrehavevej 62 2930 Klampenborg, find vej til Bakken, forlystelser til alle..
Read more

Gavekort gyldighed lov


Vi opbevarer dine data Vi opbevarer og behandler dine oplysninger så længe det er relevant og vi verdens bedste kollega gave har et sagligt formål hertil, eller indtil du trækker dit samtykke til behandlingen tilbage.
Kaptajnen for Familiekontoen: Kan styre Familiekontoen både med hensyn til at kunne indløse CashPoints på Familiekontoen og give andre medlemmer af Familiekontoen rettigheder til at indløse CashPoints på Familiekontoen, ligesom Kaptajnen også kan inddrage disse rettigheder.
Har du sæsonkort opkræves der ikke serviceomkostninger, når du ombytter dine billetter.På kan der betales med Dankort, Diners Club, Mastercard, visa, American Express, Visa Elektron, Eurocard og Maestro.Du kan til enhver tid redigere dine personlige oplysninger ved at logge ind på Min Profil på hjemmesiden eller ved at kontakte Det Kongelige Teaters Kundeservice.Medlemsskabet er personligt, og det indebærer, at kun det registrerede medlem er berettiget til at gøre brug af det.At hver ledsager får et sæsonkort og opnår samme fordele.Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os på (se kontaktoplysninger i afsnit 8 nedenfor).Hvis alle forestillinger i serien byttes kan vi ikke garantere, at vi kan tilbyde dig dine faste pladser den efterfølgende sæson.Andre bestemmelser.1 Nærværende vilkår og betingelser reguleres af og skal fortolkes i henhold til dansk lovgivning med undtagelse af de lovpligtige bestemmelser, der gælder i henhold til lovgivningen i andre lande.
Se mere om glemte sager i Sunwebs.

3.4 Det kan være muligt at registrere CashPoints, efter at køb af varer og tjenester fra Norwegian og/eller en Reward Partner er gennemført, også kendt firmagaver ålborg som efterkrav.
Disse informationer kan også modtages som SMS, hvis du har oplyst dit mobilnummer.
En værge kan administrere en Børnekonto, indtil barnet fylder 18 år, hvis værgen ønsker at gøre dette.
Medlemmets Rewards og registrerede flyrejser påvirkes ikke, når du bliver del af en Familiekonto.
Når du køber et gavekort online på, kan du vælge at få det tilsendt med posten for 39,00.Der er ikke mad ombord inkluderet i priserne.Se i øvrigt afsnittet Dine rettigheder nedenfor.Til den adresse, du har oplyst i forbindelse med købet eller gratis til din e-mailadresse eller din mobiltelefon.2.19 Der kan ikke optjenes point ved brug af gavekort, som ikke er udstedt af Comwell.

Hvis du ønsker at modtage oplysninger fra os på SMS, for eksempel hvis din forestilling bliver aflyst, kan du indtaste dit mobilnummer.
Ulovlig kopiering eller ulovligt videresalg af billetter kan medføre, at du ikke får adgang til arrangementet.
Billetten kan altså ikke forsøges anvendt flere gange eller kopieres.

Sitemap