Main Page Sitemap

Most viewed

Bortkomne gavekort kan ikke erstattes.Slik gjør du:.100,- kan veksles til kontanter.Gavekortet må medbringes for å kunne benyttes.Legg inn kortnummer og sikkerhetskode, og se gavekortets saldo og utløpsdato.Mulighed for op til 6 måneders rentefri delbetaling.Tilbake til toppen, merke.Kortene kan du lade..
Read more
VI sender DIG hver måned en mail med de bedste artikler om fantastiske bøger og forfattere - så du altid har inspiration til nye læseoplevelser.Valdemarsro g Ann-Christine Hellerup Brandt /hjemmelavet-fransk-nougat/.Ok, uhm, nybagte lækre cookies Valdemarsro bruger naturligvis også cookies til..
Read more

Gavekort massage københavn
gavekort massage københavn

Min massage afspænder musklerne og går i dybden, så du får størst muligt udbytte af massagen og kombineres med vejledning.
Der kan være mange årsager til at din krop bliver stresset, og i København er der også mange grunde til at dit pyskiske velvære kan blive stresset.Alle behandlinger er derfor individuelt tilpasset til dine behov og ønsker.Smertelindring; produktion af endorfiner (kroppens morfin) øges.Du finder vores online jule gavekort under "specialtilbud".Behandlingerne foregår i elegante omgivelser ved.Hvis du har blodpropper eller er i fare for at danne blodpropper, er det vigtigt, at du først konsulterer din læge.
Det er godt for dig, din krop, især fordi jeg giver massage til gravide.
Hvis du har en tilstand, er det vigtigt at konsultere din læge på forhånd for at finde ud af, hvilken type de anbefaler.
Jeg er endvidere ekspert i graviditetsmassage, der udføres på en briks med plads til maven, hvor gravide kan få massage under hele graviditeten.
Rygsmerter er almindeligt og kan opstå grundet muskelspændinger.
Massage må ikke gøres direkte over blå mærker, betændt eller inficeret hud, hududslæt, uhelte eller åbne sår, tumorer, abdominal brok, skrøbelige knogler eller områder med nylige brud.
I begyndelsen af massagen anvendes der almindeligvis lettere tryk til opvarmning og forberedelse af musklerne.
Dette giver kroppen mulighed for at slappe af og komme sig.Fra den 21 december og frem til juleaften kan du stadig få dit gavekort, men ikke som leveret pakke, men som en mail du selv kan printe.Bestil gavekort til massage her Økologi, til mine massager anvender gavekort ikea family jeg udelukkende en ren økologisk mandelolie af den bedste kvalitet.Hvis der ikke gøres noget ved dem, kan det resultere i yderligere smerte i form af hold i nakken eller spændingshovedpine.Den Positive Påvirkning På Helbredet, for meget arbejde kombineret med deadlines og lang transporttid grundet myldretrafik kan resultere i produktion af stresshormonet cortisol, hvilket kan medfører søvnløshed, hovedpine, muskelspændinger og endda fordøjelsesproblemer.Du Derefter sendes gavekortet med posten eller afhentes i butikken i København.Jeg glæder mig til at høre fra dig.Jeg tilbyder to massagetyper, en fysiurgisk massage der er en dyb afspændingsmassage og jeg tilbyder graviditetsmassage til gravide.Klippekort 3x 30 min: 895;- ( 975;-) 6x 30 min: 1650;- ( 1950;-) 3x 60 min: 1500;- ( 1650;-) 6x 60 min: 2880;- ( 3300;-).Gælder 1 år fra udstedelsesdato).Massører kan bruge fingerspidser, knogler, hænder, albuer og underarme under en dybvævsmassage.

Bestil tid, du kan ringe til mig, sende SMS eller du kan bestille tid via kontaktsiden.
Gravidmassage og fysiurgisk massage, i over ti år har jeg været specialist i graviditetsmassage med speciale i bækken og hofteproblemer.

Sitemap