Main Page Sitemap

Most viewed

Her skal vild med dans vindere gennem årene Bilka Live Guld magnet igennem en godkendelsesproces.De, der finder de 10 Bilka Live Guld magneter eller indsamler 5 stk.Krav til deltagerne. .Herefter forventes det at alle magneter vil være fundet. .Herunder kan..
Read more
Køb den sjove oplevelse ved Duglemmerdetaldrig her Faldskærmsudspring Hvis han er adrenalin junkie eller bare dare devil, kan du give ham den vilde oplevelse i form af faldskærmsudspring.Bemærk venligst at tilgængeligheden af vores oplevelser kan være sæsonbetonet.Find specielle gaver til..
Read more

Gavekort til hotel i københavn


Gaven til børnGaven til hamGaven til hendeGaver til farGaver til mor.
Gavekort som du kan læse mere om her.15 pr.Derfor kan du være sikker på et behageligt ophold, der indbefatter alle moderne bekvemmeligheder.Gavekort til butikker, webshops oplevelser, vi har samlet alle vores gavekort på denne side.Dertil kommer, at vores hævdvundne kro rummer en af egnens bedste restauranter.Tag et kig på alle vores mange oplevelsesgaver på forsiden eller find inspiration til den helt rigtige oplevelse ved at anvende vores filterfunktion.Men ved at give en oplevelse i silkeborg city åbningstider gave kan du være sikker på, at gaven vil blive husket.Hvad må det koste?Det er nemt at glæde folk med romantiske gaver dk gaver herfra, og så har de en super god service." Birte Davidsen, 5 / 5 stjerner Få op til 10 rabat Tilmeld dig vores nyhedsbrev Ja tak!Forbrugsforeningen, viaBill, mobilePay, gavekortet til alt, er du på udkig efter det perfekte gavekort, så kan vi anbefale vores Luksus.
Vores tilrejsende gæster på hotellet er danske og udenlandske turister, forretningsrejsende, deltagere i fester og sammenkomster i vores selskabslokaler på vores kro samt danskere, der ønsker en miniferie eller et weekendophold i Herlev tæt.
Med den kan du søge på kategori, område, modtager og pris, så du let får et overblik.
De lokale og tilrejsende gæster nyder især godt af vores hjemmelavet mad i Restaurant Leslie, samt af vores hyggelig søndagsbrunch på Herløv Kro, hotel.
Der er noget til enhver passion, om det er at fordybe sig i havets skabninger på Den Blå Planet, nyde en lækker gourmetmiddag eller få det vildeste adrenalin kick med et faldskærmsudspring.
Her tror vi på, at det er oplevelser der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten og vi synes, at livet skal være fuld af dem!
Herløv Kro, hotel har været det lokale gjæstgiveri i Herlev nær Ballerup, Hellerup og Søborg siden 1863.Filtrer: Hvem er gaven til?Gratis internetforbindelse, på Radisson Blu er vi stolte af at tilbyde dig en gratis, trådløs så du altid kan være opkoblet.Et gavekort på en oplevelse er ikke bare en ting, der kommer til at stå bagerst i skabet, men et godt minde der vil blive husket i mange.Gavekort, fRA GO dream, gO dream er et dansk firma med hovedkontor på Østerbro.Du får en ekstraordinær oplevelse, da vi sætter en ære i at yde en personlig, imødekommende og dedikeret professionel service.Copenhagen Admiral, hotel er anbefalet af National Geographic Traveller.


Sitemap