Main Page Sitemap

Most viewed

Indvendig som tredie, kom han aldrig fri, og endte uplaceret over mål, med alle kræfter i hold.Så spændende llar løb 17,6 på 2100 mtr.Dollar er skiftet til min gamle træner Flemming Jensen og det ser ud til at dette skifte..
Read more
Også en god børneaktivitet.Eller måske kender I en, der har en smule skov?Jeg opfordrer på ingen måde til at aflyse firma gave kiste med chokolade julen det ville omstødelse af gaver dødsbo især børnefamilierne være kede.På Forsiden skrives "Gæstebog".Hvis barnet..
Read more

Hækle gave søster
hækle gave søster

Min farmor fylder snart 80 og gavekort til royal copenhagen vi er inviteret til middag og cruise imens (fin fest altså).
Så tøj er ikke noget jeg føler er specielt nok til sådan en mærkedag.
Hendes fysik er præget at et dårligt hjerte (igennem mange år rygerlunger og nu også alderdom generelt.Jeg havde tænkt mig at lave hende en rigtig fin og fortællende, indbundet scrap-bog med alle hendes (mine) 4 oldebørn a fødsel til.Så store udflugter og oplevelser kan jeg heller ikke tilbyde hende.Så stort dilemma.Hvad ville i gøre?Og i hende har jeg altid en forbundsfælle.Til jul får hun stort set altid et stykke tøj.
Alternativt skal jeg gå ned og bytte alle mine indkøbte materialer (som efterhånden rammer et forholdsvis stort beløb) og gå til en guldsmad og få lavet en broche (med alle oldebørnenes initialer finurligt brugt til mønsteret/dessinet)?
Det er også sammen med farmor at de andre familie-medlemmers dårlige sider bliver vendt.
En cardigan, en skjorte, et sjal eller lign.
Hvad giver man sådan en sjæl?
Er det godt nok?Brocher går hun nemlig altid med når hun skal være fin.Kære i ikke søde at hjælpe mig lidt.Desuden kan hun hive den med over til sin mand (som er på plejehjem og vise den frem til alle og enhver der gider kigge i den t forestiller jeg mig at hun vil stor-nyde.Og har i nogle forslag til noget helt andet specielt man kunne lave.Den tror jeg nemlig at hun vil nyde at sidde og bladre i, alene, en sen aftentime derhjemme.


Sitemap