Main Page Sitemap

Most viewed

Gaveideer fra noru: Afhængig af hvem du skal give en gave og hvad anledningen er, så har vi her et par forslag, hvis du har svært ved at beslutte dig.Der er en bog for enhver smag, og uanset den foretrukne..
Read more
Check din saldo : Her kan du se restbeløbet på dit elektroniske.Gi' et gavekort og lad modtageren bestemme selv.Prøv vores lækre Take Away, flammen TakeAway ligger placeret lige overfor.Several of the cafés open, mandag fredag, husk 70707941.Kolding ligger centralt placeret..
Read more

Vindens farver sangtekst


vindens farver sangtekst

Kan du male alle vindens farver frem.
Og den jord som I vil ta'.
Are the people who look and think like you.
Omkvæd ser hvordan, i maler vindens farver frem.Other wiki pages related to Vindens farver.Der er en verden i slet ikke gavekort på kino bergen kender til Am.Kom med og pluk de magiske minder rabatkode søde modne bær.I tror at alle fremmede er fjender.
For whether we are white or copper-skinned.
Vi vil aldrig hore ulvene en stjernenat, og lytte til naturen ligesom dem, for vi kan synge hojt med stemmerne i bjerget.
De dybe floder her er mine brødre.Og den jord, som I vil ta er kun jord til I en dag.For der er ting du ikke kender til.You can paint with all the colors of the wind.Can you sing with all the voices of the mountain?Der er en verden I slet ikke kender til.How can we improve?I tror, at alle fremmede er fjender.Or let the eagle tell you where he's been.If you cut it down, then you'll never know.Ser hvordan i mellem vindens farver ser frem.Før vi ka' synge højt med stemmerne i bjergene.

Sitemap